Minibouw proost op een sportief en gezond 2021

De organisatie van de minibouw van Be Quick 1887 wenst iedereen een gezond en sportief 2021!

We sluiten het jaar 2020 af, en kijken uit naar 2021, op naar hopelijk een beter, gezonder maar bovenal gezelliger nieuw jaar samen met elkaar. Het was een vreemd en bizar jaar waarin we met elkaar tijd hebben gehad, we hebben stilgestaan, maar ook gigantisch hard gewerkt met elkaar als club. In tijden als deze hebben we de kracht ervaren van samenwerking, want als club doen we het niet alleen met elkaar maar bovenal ook voor elkaar! Kortom we kijken graag vol frisse sportieve energie uit naar het jaar 2021.

We hopen alle spelers en speelsters uit de minibouw weer enthousiast te mogen begroeten tijdens de eerste training van 2021 op woensdag 6 januari!