Minibouw proost op een sportief en gezond 2021

De organisatie van de minibouw van Be Quick 1887 wenst iedereen een gezond en sportief 2021!

We sluiten het jaar 2020 af, en kijken uit naar 2021, op naar een beter, gezonder maar bovenal gezelliger nieuw jaar samen met elkaar. Het was een vreemd en bizar jaar waarin we met elkaar tijd hebben gehad, we hebben stilgestaan, maar ook gigantisch hard gewerkt met elkaar als club. In tijden als deze hebben we de kracht ervaren van samenwerking, want als club doen we het niet alleen met elkaar maar bovenal ook voor elkaar! Kortom we kijken graag vol frisse en sportieve energie uit naar 2021.

We hopen alle spelers en speelsters uit de minibouw weer enthousiast te mogen begroeten tijdens de eerste training van 2021 op woensdag 6 januari!


Nieuwe coördinator minibouw seizoen 2020/2021

Met ingang van 1 augustus 2020 is Jan Peter Hogenboom de nieuwe coördinator van de minibouw van Be Quick 1887. Hieronder stelt hij zich voor.

Mijn naam is Jan Peter, ik ben 23 jaar oud en studeer Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Momenteel woon ik nog in Borger maar ben ik druk op zoek naar woonruimte in Groningen. Naast het coordinatorschap bij de minibouw studeer ik dit jaar af bij Be Quick 1887. Naast deze twee taken ben ik ook trainer binnen de onderbouw, en de JO-13-2. Dit is mijn eerste jaar binnen de opleiding van Be Quick 1887. Hiervoor ben ik zes jaar jeugdtrainer geweest binnen de onderbouw en middenbouw van SV Borger. Daarnaast heb ik onder meer meegedraaid bij de voetbalschool van FC Emmen.

Ik hoop jullie allen snel te begroeten langs de lijn! Laten we er met z’n allen een plezierig, leerzaam, sportief en succesvol seizoen van maken!


Seizoen Minibouw start op woensdag 19 augustus!

De minibouw start op woensdag 19 augustus aanstaande weer met de trainingen. De leeftijdscategorieën onder-06, onder-07 en onder-08 jaar worden vanaf dan weer elke woensdag en vrijdag (vrijdagtraining is facultatief) uiterlijk 14:55 uur verwacht op het hoofdveld in stadion De Esserberg. Iedereen alvast een mooi en vooral plezierig voetbalseizoen toegewenst!

Covid-19

Een vriendelijk verzoek aan u als volwassene om onderling goed te denken aan de 1,5 meter afstand en zoveel mogelijk plaats te nemen op de tribune. Lees vooral ook de andere maatregelen die gelden bij Be Quick 1887. Deze vindt u door hier te klikken.


Meld je snel aan voor vrijblijvende proeftrainingen bij de minibouw van Be Quick 1887. KLIK HIER